Puhdaspalvelu Fi Oy

Puhdaspalvelu on pesuloiden vuonna 2000 perustama tekstiilihuollon valtakunnallinen myynti- ja markkinointiyhtiö. Tekstiilihuoltoketjuun kuuluu 11 tekstiilipalveluyritystä eri puolilta Suomea. Puhdaspalvelu-ketjun osakaspesulat tekevät tiiviisti yhteistyötä. Yhtiöön kuuluvien yritysten yhteinen liikevaihto vuonna 2015 oli 84 miljoonaa euroa. Työntekijöitä verkostolla on kaikkiaan 1040. Toimitamme noin 400.000 tekstiiliä päivittäin asiakkaillemme ympäri Suomen

kartta

Puhdaspalvelu-ketju tarjoaa valtakunnallista tekstiilihuoltoa paikallisesti palvellen. Kaikilla ketjun yrityksillä on vahva ammattitaito ja vakiintunut asema omalla toimialueellaan sekä kymmenien vuosien kokemus yrityksien ja yhteisöjen tekstiilihuoltajina.

Kattava palveluverkosto takaa asiakkaille laadukkaan ja kilpailukykyisen palvelun koko maassa. Ketjulla on yhteinen organisaatio valtakunnallisten asiakassuhteiden hoitoon sekä mm. toiminnan kattavat yhteiset laatu- ja hygieniajärjestelmät.

Puhdaspalvelu on täyden palvelun tekstiilihuoltaja. Tekstiilihuoltopalvelujen lisäksi tarjoamme tekstiilien vuokrausta. Kokonaisvaltainen palvelu kattaa koko Suomen Hangosta Utsjoelle.

Terveydenhuollon tekstiilien huoltajana Puhdaspalvelu-ketju on markkinajohtaja Suomessa. Suomen yliopistosairaaloista ketjun asiakkaana ovat Helsinki, Turku, Kuopio, Oulu ja Tampere.