Sakupe ja Karteks fuusioituivat
08.01.2018 / ajankohtaista

Sakupe ja Karteks fuusioituivat

 

Sakupe Oy ja Karjalan Tekstiilipalvelu Oy (Karteks) ovat sulautuneet yhdeksi yhtiöksi. Vuoden vaihteessa toteutetussa fuusiossa Karteksista tuli osa Sakupea, ja se jatkaa palvelutuotantoaan kaikilta osin Sakupe Joensuun toimipaikkana. Sakupe toimii siis nykyisin kolmen tuotantolaitoksen voimin, jotka sijaitsevat Siilinjärvellä, Joensuussa ja Jyväskylässä.  

Karteksin koko henkilöstö siirtyi Sakupen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yhteensä Sakupen palveluksessa on fuusion jälkeen noin 250 henkilöä. Sulautumisen myötä yhtiön liikevaihdon ennustetaan nousevan tänä vuonna yli 20 miljoonaan euroon, ja vuotuisen tuotantovolyymin lähes 10 miljoonaan huollettuun tekstiilikiloon.

Karteksin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden sopimukset siirtyvät fuusiossa automaattisesti Sakupen vastattaviksi.

Muutos näkyy ensimmäisenä Karteksin asiakkaille tilauskäytäntöjen ja yhteystietojen muutoksina, joista heille on erikseen tiedotettu. Yhdistymisen myötä muuttuneet yhteystiedot löytyvät myös internetsivuiltamme www.sakupe.fi. Uusi yritystunnus ja ilme alkavat näkyä vähitellen tuotteissa sekä viestinnässämme heti tammikuusta alkaen.